Σύντομη Περιγραφή
Σχετικά με εμάς
Καλωσήρθατε στη Ramantanis Bros, είμαστε ο Μιχάλης και ο Παναγιώτης Ραμαντάνης (μπάρμαν & μπαρίστα) και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα bar catering (cocktail & bar services), μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ - ποτού - κοκτέιλ.
Σκοπός μας είναι να κάνουμε την κάθε σας εκδήλωση ξεχωριστή και μοναδική αναδεικνύοντας το δικό σας προσωπικό στυλ και ταπεραμέντο. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μοναδικά κοκτέιλ αποκλειστικά για εσάς ή να σχεδιάσουμε το κατάλληλο concept για το μπαρ στην εκδήλωση σας.
Φρέσκα φρούτα, σπιτικές μαρμελάδες και σιρόπια είναι μόνο μερικά από τα υλικά που φροντίζουν το μεράκι μας να μετατρέψει το γάμο σας η την οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση σε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων, με επαγγελματισμό, ασφάλεια και συνέπεια.
Είμαστε στη διάθεση σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί, με φαντασία να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την εκδήλωση που ονειρεύεστε. Οι έμπειροι bartenders μας και το προσωπικό ανταποκρίνονται επάξια στις απαιτήσεις σας εξασφαλίζοντας την ποιοτική παραγωγή των cocktail και τη λειτουργία του μπαρ με ασφάλεια και επαγγελματισμό.
Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και μαζί, να διαμορφώσουμε και να προσαρμόσουμε το πακέτο στις δικές σας οικονομικές, γευστικές και διακοσμητικές απαιτήσειςΜπαρ Μενού
H Ramantanis Bros Bar services & cocktail catering σας προτείνει κάποια ενδεικτικά Μπαρ μενού για την εκδήλωση σας.
Μπορείτε να επιλέξετε κάποια απο τα παρακάτω μπαρ μενού η να αναθέσετε σε εμάς αυτη τη δύσκολη απόφαση και να επιλεξουμε για εσας το κατάλληλο μενού, concept & decoration bar.
Ο Επαγγελματισμός η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας ειναι ένας συνδυασμός που θα κάνει την εκδήλωση σας να ξεχωρίσει.H Ramantanis Bros Bar catering στην πάρο σας προτείνει ένα ενδεικτικό μενού για την δεξίωση του γάμου σας.
Το Κλασικό μπαρ μενού συμπεριλαμβάνει τα εξής.
Λίστα ποτών
Τζίν
Ουίσκι
Βότκα
Ρούμι
Τεκίλα
Μπύρα
Κρασί
Λευκό Κρασί και Κόκκινο Κρασί
Αναψυκτικά και Χυμοί
Κόκα κόλα
Σόδα
Τονικ
Σπραιτ
ΧυμόΛεμόνι
Χυμό Πορτοκάλι
Μεταλλικό νερό
Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τον τον αριθμό των καλεσμένων και το προσωπικό που θα χρειαστεί.
|